måndag 26 december 2011

Sillsallad Till Julbordet

Till jul gör jag alltid Sillsallad som jag fick receptet på av ett ex, å han i sin tur började göra den efter att han hade sett ett julprogram med Tina Nordström.
Jag blev helt såld första gången jag fick smaka den, ja även hela min familj. Så nu ligger det på min lott att göra den till julbordet.


Ingredienser:
2 Burkar Matjessill
2 Röda Lökar
2 Hårdkokta Ägg
1 dl Finhackad Dill
1 dl Finhackad Gräslök
3-5 msk Majonäs
2 dl Cremé Fraiché
Salt
Svartpeppar
Saft Från ½ Citron

Tillagning:
Skiva Sillen i centimetertjocka skivor.
Hacka äggen.
Hacka löken.
Blanda alla ingredienser.
Smaksätt med salt, peppar och citronsaft

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar